ALMA

"Alma" är spanska och betyder "själ". Tanken är att jag här ska skriva om det mesta och allt. Främst vill jag nog skriva om kultur; framförallt litteratur. "Alma" is spanish for "soul". Hopefully, I´ll be writing about everything. But mostly, it will be about culture, and then mostly literature.

tisdag, februari 21, 2006

Ohly, Lars

Såg ni partiledardebatten i söndags? Det finns väl mycket att säga om den egentligen; framförallt om vad som sades. Men det som jag skulle vilja kommentera är Lars Ohlys klädsel.

Lars Ohly är grå. Inget ont om honom, han är en mycket stilig man - men han är grå. Att klä honom i en klarblå skjorta förstärker bilden av det gråa, och gör dessutom att han ser väldigt kall ut. Klarblå skjorta och grå kavaj - är han en av de politiker som inte anlitat en stylist måhända? Antagligen inte... Men om vi då resonerar lite över denna stylists resultat... Stylisten har lyckats få sin klient - politikern - att se kall och hård ut. Visserligen såg han ju välvårdad ut, men inte särskilt sympatisk. Ett bättre kort hade nog varit en helt vanlig vit skjorta och en kavaj i manchester eller plysch av något slag, i en varm och murrig ton av grönt eller brunt. Det hade blivit mycket bättre. Gett ett mer sympatiskt intryck. Hoppas att han tänker på det nästa gång.